Styrelsen bifogar här instruktioner så att du kan få igång din Trygve-Larmsamverkan-tjänst, och så att du kan göra personliga inställningar, t.ex. se till att larmet går till din familj, eller några bekanta.

För att konfigurera din Larmsamverkans-tjänst:

  1. Logga in på https://mitt.trygve.se/ med E-postadressen som det här mailet skickades till och ditt Trygve-lösenord (Om du loggade in med Facebook när du skapade ditt konto, gör du detsamma när du loggar in här).
  2. I menyn, tryck på ”Mina Tjänster”.
  3. I listan på ”Mina Tjänster” ser du din just nu okonfigurerade Larmsamverkans-tjänst. Tryck på ”Gå till tjänsten” för att komma igång med inställningarna.
  4. Gå igenom konfigurationsguiden.
    Du kommer att få allmänna instruktioner när du går igenom guiden, här får du några tillägg:

Adress
Eftersom vi är många som bor på samma adress, var noga med att lägga till ditt namn och lägenhetsnummer och hur många trappor du bor på när du fyller i adressen. T.ex. Anders Andersson, 3tr, Lgh 1111, Birger Jarlsgatan 116.

Grupper
När du väljer vilka Trygve-grupper som ditt larm ska gå till, klicka för gruppen som motsvarar din adress, t.ex. ”Beckasinen – Birger Jarlsgatan 116”. Om du låter guiden skapa en grupp till dig, kan du bjuda in familjen eller bekanta utanför föreningen till den, då kommer även de att få larmet.

Om du har frågor får du gärna kontakta vår kontaktperson på Trygve direkt, han heter Per Nystedt och du når honom på per.nystedt@trygve.se eller tel. 076 006 52 46